10 måder, hvor på Camilla og andre på IBOS hurtigt kan slippe af med naboer, de ikke er blevet informeret om af pædagogerne, (af Nikoline, Oliver og Camilla)

1. (Virker dog kun, hvis de er Jehovas Vidner): Banke på deres dør og sige: “Hej, jeg er bloddoner og satanist. Skal vi være venner?”
2. Råbe meget højlydt: “Hvor er min hemoridesalve!”
3. Virker dog kun, hvis det er unge mennesker); Spille happy jaz.
4. Gå på toilettet med følgende udsagn: “Åh nej, nu har jeg fået børneorme igen!”
5. Stikke hovedet ud på toilettet og brøle: “SÅdan noget knep!”
6. Spille Camillas korsørsang.
7. Skrue hylder op på uanstændige tidspunkter af døgnet.
8. Dampe dem ud med lavendelolie.
9. Køb skorpion, slip skorpion løs og råb: “Hey! Har nogen set min kæleskorpion, Pelle?” )Virker også med fugleedderkop.)
10. Spille højt og hjerteskærende falsk på blofløjte.

1. (Virker dog kun, hvis de er Jehovas Vidner): Banke på deres dør og sige: “Hej, jeg er bloddoner og satanist. Skal vi være venner?”2. Råbe meget højlydt: “Hvor er min hemoridesalve!”3. Virker dog kun, hvis det er unge mennesker); Spille happy jaz.4. Gå på toilettet med følgende udsagn: “Åh nej, nu har jeg fået børneorme igen!”5. Stikke hovedet ud på toilettet og brøle: “SÅdan noget knep!”6. Spille Camillas korsørsang.7. Skrue hylder op på uanstændige tidspunkter af døgnet.8. Dampe dem ud med lavendelolie.9. Køb skorpion, slip skorpion løs og råb: “Hey! Har nogen set min kæleskorpion, Pelle?” )Virker også med fugleedderkop.)10. Spille højt og hjerteskærende falsk på blofløjte.

Udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade | Skriv en kommentar

Operation for grå stær

Hej igen!

Så er jeg simpelthen blevet opereret i mit højre øje. Det blev jeg onsdag den 28. september. Jeg fik enestue 11 på sengeafdeling Ø36 på Glostrup hospital og ca. kl. 09.15 blev jeg hentet af en portør, som kørte mig på operationsgangen, hvor jeg skulle opereres på stue 5. Forinden havde en af sygeplejerskerne på sengeafdelingen dryppet mig med de her frygtelige pupiludvidende øjendråber så kirurgen, der senere skulle operere mig kunne se, hvad hun lavede. Jeg var for at sige det lige ud ved at dø af skræk, for jeg skulle i fuld narkose, hvilket jeg aldrig før havde været. Udover det er jeg også nåleskræk, så det der med at skulle have lagt et drop i hånden var heller ikke videre tiltalende. Heldigvis havde jeg haft såkaldt tryllekrem, (Emla), på det meste af morgenen, så da ham, der lagde droppet stak kunne jeg intet mærke. Han var rigtig rar og behagelig. Han spurgte om en masse ting som fx, om jeg havde været på ferie og, hvor jeg kom fra. Det virkede en smule beroligende. en sygeplejerske kom med et sjovt tæppe, de kalder et varmetæppe. Det puster de varm luft i og så svulmer det op ligesom en luftmadras. Det hjalp lidt på det faktum, at jeg lå og rystede over hele kroppen. Kirurgen kom så hen og sagde hej samt, hvad hun hed og så spurgte hun mig om mit navn, CPR-nummer og hvilket øje, jeg skulle opereres i. Det er ren rutine, for de ved det godt efter som, at de står med journalen. Sygeplejersken tegnede en prik over mit højre øje så de var helt sikre på, at det var det rigtige øje, de begyndte at operere. Derefter fik jeg noget medicin i droppet som gjorde, at jeg følte, det var svært at trække vejret. Det sagde jeg til narkoselægen som med det samme gav mig narkosemedicinen. Lige inden fortalte hun mig, at det altså godt kunne smage lidt af løg og det skal jeg da lige love for, at det gjorde. Føj for en led fisk. Det sidste, jeg husker er, at jeg sagde, man kunne mærke det i halsen. Så var jeg væk. Operationen tog cirka en time og de vurderede, at jeg ikke behøvede at komme på opvågningsstuen.

Det næste, jeg husker er, at jeg er tilbage på sengeafdelingen. Hvordan jeg er kommet der ned og det, at nogen må have vækket mig på operationsstuen husker jeg intet om. Jeg kunne svagt høre min mor snakke og så var det, jeg begyndte at fable om, at jeg altså ville have skraldespanden og det skulle bare være nu. Jeg blev ved med at snakke om den åndssvage skraldespand, fordi jeg syntes, jeg havde slim i halsen. Til sidst gik det åbenbart op for mig, hvor komisk det var, for jeg sagde noget i retningen af: “Gud, hvor må jeg lyde åndssvag, når jeg ligger her og snakker om skraldespande.” Det hele står pænt tåget for mig, men på et tidspunkt lagde jeg også mærke til, at jeg stadig havde droppet i hånden og, at jeg havde fået klap og forbinding for øjet. Så begyndte jeg ellers at klage over, hvor ondt jeg egentlig havde i det fandens øje, men til sidst faldt jeg da i søvn igen. Næste gang, jeg vågnede var jeg noget mere klar i hovedet. Jeg fik lidt at spise og drikke… Nårh ja, jeg fik vist også noget at drikke, da jeg vågnede og var totalt tåget i hjernen så vidt, jeg da husker. På et tidspunkt kom kirurgen op og sagde, at det var gået super godt og, at hun havde fået en linse ind i mit øje, hvilket de før operationen ikke var sikre på kunne lade sig gøre. Hun sagde, at jeg havde en tyk, hvid, grå stær, som var vokset fast på linsekapslen eller noget i den stil. Jeg sov og vågnede en del og kunne slet ikke gå ordentligt selv, men til sidst kunne vi da tage hjem, hvor jeg så sov endnu mere. Jeg var godt nok ikke mange sure sild vær resten af den dag.

Dagen efter skulle jeg til kontrol, så min mor og jeg var på hospitalet kl. 08.00. Om onsdagen havde vi fået at vide, at jeg skulle til en synstest hos børnelægerne, hvilket på ingen måde gav mening, da jeg ikke kan se andet end lys og skygger. Det viste sig dog alligevel at give en hel del mening, for det jeg skulle var det, jeg vil kalde en optisk test. En optiker kiggede på mit øje, målte styrken… (Ja, det lyder totalt underligt, men det gjorde han altså)… og så prøvede han nogle forskellige korningglas/filterglas på mig uden på nogle briller med den styrke i, han målte mit øje til. Det ente med, at jeg fik en recept på nogle nye briller som jeg senere bestilte hos Specialoptik i Lyngby. Derefter ventede vi i frygtelig lang tid. Der er altid så forfærdelig lang ventetid til alting, når det gælder øjenundersøgelser medmindre, man bare lige skal til den almindelige kontrol. Endelig kom jeg ind til en øjenlæge som målte mit tryk i øjet og kiggede ind i det med sin forfærdeligt skarpe lygte, hvor efter han prøvede at få fat på kirurgen, for selv om alt så fint ud vidste han ikke, om hun gerne lige ville se på mig alligevel. Det ville hun. Efter endnu mere ventetid kom han ind i opholdsstuen, hvor min mor og jeg havde sat os og fortalte mig, at jeg jo var et meget spændende og sjældent tilfælde og, at kirurgen i øjeblikket underviste. Hun ville gerne bruge mig til sin undervisning af nogle lægestuderende, så de kunne få lov at kigge lidt på mine åbenbart så spændende øjne. Så kunne hun slå to fluer med et smæk og også selv lige kigge på mig. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Hun var meget begejstret for, hvad hun så og syntes også, det så rigtig fint ud og de 11 lægestuderende fik lov at kigge på mine øjne, så de kunne se forskellen på det opererede øje og det, der stadig er fuld af stær. Jeg fik en tid hos hende til kontrol den følgende tirsdag som så er i morgen og derefter kunne vi endelig tage hjem, men først skulle vi lige til optikeren og på apoteket for at købe de fire forskellige slags øjendråber, jeg drypper med i øjeblikket. Jeg skal dryppe øjet i alt otte gange om dagen. Puha, jeg har sat otte alamer på min IPhone. Ellers kan jeg da ikke huske, hvad jeg skal dryppe med hvornår. Det passer ikke. Jeg har faktisk næsten lært det nu 🙂

Sådan, dér! Så fik jeg lige skrevet et herre langt blokindlæg om min operation, selv om der nok er et par slåfejl hist og pist. Haha, det her er jo skrevet i totalt talesprog, men det må I leve med, for jeg er herre træt. Ja, Camilla. Dårlige undskyldninger er der jo nok af 😛

Hej hej herfra 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret, Personligt, Tanker O.A. | En kommentar

Halvårsdag!

Hej!

Så er det lige præcis et halvt år siden, jeg sidst skrev et blodindlæg. Hvad er det for noget høg? Det er jo faktisk for dårligt. Nu har vi projekt og det er jo en oplagt mulighed for at skrive en blog, da projekt lige p.t. stener verden 🙂 Der er sket lidt siden den 23. marts. Jeg er bl.a. startet på HF enkeltfag i dansk inde på VUF som ligger på Frederiksberg. Jeg går i en helt fin klasse sammen med nogle super flinke mennesker og en super flink lærer. Det eneste minus er materialemanglen, fordi alting bare tager en krig i forhold til at på produceret nye bøger på SBS, (Studiebogservice). Jeg går selvfølgelig stadig på IBOS, så jeg tager bare HF sideløbende…

Og så lige et par vittigheder 🙂

Hvad er det, der bliver mere og mere vådt jo mere det tørre? … … … … … … Et viskestykke!

Hvad får man, hvis man parer en papegøje og et tusindben? … … … … … En walkietalkie!

Jeg er for doven til at skrive mere lige nu, men må se at blive bedre til at blogge 🙂

Hej hej herfra!

Udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade | Skriv en kommentar

Camillas Korsørsang! :P

Ja, så pervers kan jeg åbenbart præstere at være, når jeg har for meget fritid og ud over det er ekstremt overtræt! Det er da også bare “De tolv syngende mænd”, der er skyld i det!!! De kunne bare have ladet være med at synge sådan noget! Så var jeg aldrig kommet til at skrive min helt egen version af den sang! AD, blev der sagt altså! Camilla dog! 🙂

Jeg vil købe noget diller i Korsør

Jeg vil købe noget diller i Korsør

Har jeg ikke nogen penge

Ja, så må jeg vente længe

Jeg vil købe noget diller i Korsør

Jeg vil kneppes af en hane i en dør

Jeg vil kneppes af en hane i en dør

Hvis jeg ikke får min vilje

Ja, så vil jeg have vanille

Jeg vil kneppes af en hane i en dør

Du skal gi’ mig med din pindis når det klør

Du skal gi’ mig med din pindis når det klør

For det afhjælper min kløe

Ja, jeg ved jeg er en skøge

Du skal gi’ mig med din pindis når det klør

Åhh det killer bare så dejligt når du rør

Åhh det killer bare så dejligt når du rør

Jeg må spise dine gifler

Mens du ligger her og fifler

Åhh det killer bare så dejligt når du rør

Du skal sprøjte mens jeg bider i dit øre

Du skal sprøjte mens jeg bider i dit øre

Du skal gi’ mig til jeg bløder

Og jeg skriger mens du støder

Du skal sprøjte mens jeg bider i dit øre

Må jeg be’ om noget phallus når jeg dør

Må jeg be’ om noget phallus når jeg dør

Giv mig nu hvad jeg forlanger

Ellers bli’r jeg bare sanger

Må jeg be’ om noget phallus når jeg dør

Udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade | 7 kommentarer

X-factor semifinalen i Studie 5!

Så så man da lige min mor og jeg, der for anden gang i år væltede DR-byens Studie 5 til X-factor live! Denne gang ikke bare et af de almindelige liveshows, men selveste semifinalen! Hvor heldig har man lov at være? Det var simpelthen bare så super mega giga fucking fedt! 🙂

Vi sad på aller bagerste række samme sted som familie og pårørende sidder, så både udsynet til scenen og lyden var helt fantastisk, selv om jeg selvfølgelig ikke kunne se scenen. Derimod kunne jeg høre lyden og det kan simpelthen ikke beskrives. Så snart musikken gik i gang kunne bassen mærkes i hele kroppen og vi sad placeret sådan, at alle instrumenterne kunne høres og skelnes fra hinanden. Alle vibrationerne fra orkestret gik lige i gennem hele kroppen og ikke på den måde, de tit gør på festivaler og sådan, hvor det kan være vildt ubehageligt, men på en måde så man på det nærmeste kunne føle musikken. Bare helt eminent og totalt ubeskriveligt.

Aftenens tema var club music. Den slags musik er ellers ikke lige mig, men da Babou som den første indtog scenen med Ushers “DJ got us fallin’ in love” var jeg helt solgt. Hans fortolkning af sangen med hjælp fra DJ Kato sad bare lige i skabet og hele salen gav ham stående klapsalver under hele nummeret. Derefter var det Anne-louises tur til at finde clubsangerinden frem i sig og hendes fortolkning af Guns N’Roses’ “Sweet Child o mine” med hjælp fra Rune RK var også bare helt fantastisk. Så skulle Sarah på scenen og hun gav den fuld gas til Eurythmics’ “Sweet dreams” og fik ligeledes stående bifald under hele sin performance, hvilket Anne-louise for øvrigt også gjorde. Til sidst i denne runde fyrede Patricia den max af med sangen “Når tiden går baglæns” af Klara Sofie, også med stående bifald og en fed fortolkning.

I anden runde lagde Anne-louise ud med en lidt stille sang nemlig alicia keys’ “Empire State of Mind”. En næsten total stilhed sænkede sig i salen under første del af sangen og det var tydeligt, at det ikke var fordi folk syntes, hendes performance var dårlig, men fordi alle sad og lyttede og nød de vidunderlige toner, der bare flød fra kvinden på scenen, men stående bifald fik hun, da hun gav den fuld power i midten- og slutningen af sangen så ingen tvivl om, at folk var imponerede. Så var det Sarahs tur til endnu en gang at vise, hvad hun kunne og det formåede hun så sandelig også at bevise med Pinks “Fucking perfect”. Der var stående bifald i hele salen og hun gav den som sædvanligt max gas under hele sangen. Så trådte Babou ind og med sin fortolkning af Justin Biebers “Baby baby” væltede han endnu en gang hele salen og fik pigerne til at skrige. Også han fik stående klapsalver. Til sidst skulle Patricia så fortolke Bonnie Tylers “Total Eclipse of the Heart”. Som Anne-louise formåede også hun at få den næsten totale stilhed til at sænke sig over hele salen som var i total fortryllelse over første vers og da hun så tog fat på omkvædet og folk begyndte at tænke, at nu ville hun præstere sin bedste performance ever knækkede det for hende. Hun ramte tonerne i slutningen af omkvædet helt forkert. Dog fik hun afsluttet sangen rigtig godt og under alle omstændigheder og på trods af de falske toner fik også hun altså stående bifald, men det var rigtig synd, da hun ellers gjorde det rigtig godt.

Så var der pause, hvor folk kunne komme på toilettet, trække lidt frisk luft gennem et filter eller bare helt rent ned i lungerne eller hvad man nu lystede. Personligt foretrak jeg at drikke en halv flaske vand og gumle en tebolle i mig på rekordtid og en halv time senere var det så endelig blevet tid til afgørelsen i X-factor semifinalen 2011.

Stemningen var højspændt da afgørelsens time for, hvem der skulle gå videre til den store finale i parken var inde. Luften var totalt ladet med spænding, men inden den kunne udløses kom Klara Sofie og Infernal på scenen ledsaget af henholdsvis Rune RK og DJ Kato. Lina Raffn kunne ikke helt beslutte sig for, hvor vidt hun syntes, det var fedest at stå på scenen eller sidde nede ved dommerbordet. Konklussionen måtte vidst blive, at begge ting er fede på hver deres måde. Hun var i hvert fald rigtig glad for, at “den skaldede” var tilbage i dommerpanelet. Og med stort bifald til både Infernal og Klara Sofie blev det endelig tid til at få oplæst resultaterne fra seernes afstemning. I takt med, at Lise Rønne trak spændingen helt ud råbte og skreg folk navnene på de deltagere, de holdt med og en masse andet som fx, at Blachman skulle gå videre. Da sløret så endelig blev løftet og det første navn, Babou, blev råbt blev der klappet, hylet, råbt og skreget så det var helt ekstremt og luften blev ladet en tand mere med glæde, lettelse og forhåbninger for, hvem de to sidste så måtte blive. Man skulle ellers ikke tro, at stemningen kunne blive mere højspændt. Selv jeg, som egentlig ikke har en relation til nogen som sådan var helt oppe at køre og rystede i knæene, så da Sarah som den næste gik videre fløj mit banner op i luften og min mor, Sarahs mormor og morfar og et par af Sarahs mors veninder hoppede og dansede og jublede helt vildt. Til sidst blev så Anne-louises navn råbt og stemningen nåede sit klimaks. Bifaldet, der bare blev ved og ved var øredøvende. Alle jublede og klappede, viftede med bannere og de tre finalister var både lettede og lykkelige over nu endelig næsten at være nået så langt, man overhovedet kan. Nu skal det store slag slåes i parken, hvor den endelige vinder skal kåres. Trist var det selvfølgelig, at Patricia med den afstemning definitivt var stemt ud af X-factor 2011, men i stedet for at være ked af det og ærgerlig var hun lettet over, at rejsen sluttede der. “Jeg er træt af at synge cover,” som hun sagde. Nu vil hun ud og lave sit eget, selv om man da må formode, at hun vel synes, det selvfølgelig sikkert ville have været fedt at stå i parken på næste fredag. Patricia fik dog ikke lov til at smutte før hun endnu en gang havde sunget Bonnie Tylers “Total Eclipse of the Heart”, og denne gang gjorde hun det bare super fantastisk! Det var ligesom om hun nu, hvor hun ikke længere var med i X-factor bare kunne give helt slip og der sneg sig da også et par fraseringer ind, som vidst ikke helt var med i planlægningen. Også denne gang formåede Patricia at få den nu totale stilhed til at sænke sig i salen for derefter at få alle folk op af stolene i en samlet afskedsjubel. Alt i alt en ultra fed aften! 🙂

Hold da op. Det her ligner sgu næsten en artikel fra et eller andet blad. Det er jo det, jeg siger. Jeg skal være journalist 🙂

Hej hej herfra 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret, Tanker O.A. | En kommentar

Migræne!

Velkommen tilbage efter et stykke tid, hvor jeg hverken har haft platte jokes fra Niki eller andre spidsfindigheder i ærmet 🙂 Nu har jeg så altså præsteret at ligge med migræne siden i tirsdags og hver gang jeg troede, at nu var den ved at lette fik jeg en hammer mere i hovedet. Nikis formodning om, at den vel ville flytte ud af mit hoved, når huslejen blev for høj grundet den fine udsigt gennem mine blinde glugger er vidst ved at blive til virkelighed. Har det i hvert fald noget bedre nu, men hvad ved jeg snart. Det har snydt mig de sidste fem gange inden for to et halvt døgn, så det er jo ikke til at regne med. Til gengæld har jeg så heller aldrig oplevet så slemt et migræneanfald før, så jeg er pænt mat i betrækket, selv om jeg nok er ved at være i bedring. HR. og FRK. Migræne må i hvert fald gerne have pakket deres ting og være ude af vagten inden klokken fem i morgen eftermiddag, for jeg vil bare ind og se den X-factor semifinale!!! Vi har endnu en gang fået billetter til begivenheden. Woohoo! 🙂 Nårh ja, og så var jeg da også lige en tur på jobcentret i dag for at påbegynde min ansøgning om kontanthjælp med migræne og hele mherligheden, men jeg fik da snakket med en rådgiver og fik derefter en tid hos en økonomisk sagsbehandler på næste onsdag. Han hedder Kasper og er den eneste hane i hønsegården. Det sagde hun altså! men for fanden, hvor var det pinligt da hende rådgiveren så spurgte mig, hvad jeg lavede på IBOS. Jeg blev bare totalt blank og må have lignet en guldfisk på land. Mit hoved var ligesom mere opfyldt af migræne end fokus på, hvad jeg skulle sige i forhold til mig og min STU. Flot, Camilla. Det er hvad der sker, når man tager på jobcentret med HR. og FRK. Migræne i baghovedet, men det var altså vigtigt at få ordnet, så sådan måtte det altså lige være. 🙂 Men nu er der vidst heller ikke mere at fortælle herfra.

Hej hej herfra 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret, Personligt, Tanker O.A. | Skriv en kommentar

Endnu et par af Nikis platte jokes

Hvad er det, der er 10 meter langt og lugter lidt af tis? En kædedans på et plejehjem!

Jeg bringer tingene tættere på dig, men alligevel kan du ikke gribe dem. Hvad er jeg? Jeg er sgu da en kikkert!

Hvad er det, der er 140 cm. højt og meget behåret? En dværg, som ikke har fået klippet sine næsehår i meget lang tid!

Hej hej herfra 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade | Skriv en kommentar

En kæmpe lettelse og en pludselig tragedie

I tirsdags offentliggjorde min kæreste, Steffen, og jeg på Facebook, at vi er i et såkaldt forhold, som det åbenbart bare skal hedde derinde. Det har vi egentlig været i et stykke tid, men tanken om, hvad folk ville tænke, sige og mene, når han nu er så meget ældre end jeg har afholdt os fra at få gjort det officielt. Altså, indtil jeg fik nok af hele tiden at skulle trække pinen ud for, hvornår vi så skulle lade folk vide det. Facebook er sådan en dejlig ting. Der er de fleste venner, så derfor ser de fleste det og dem, der ikke ser det hører det fra andre. Jeg synes ikke lige, jeg havde lyst til at skulle gå rundt og fortælle det til folk. Jeg er sådan set også ligeglad med, hvad folk siger. Det vigtigste for mig er, at mine forældre og min bror ved det og at jeg ved, hvor jeg har dem henne i det og, at mine rigtig gode venner da er fuldstændigt ligeglade med, hvem jeg kommer kærester med 🙂 Deres syn på mig ændrer sig ikke af den grund. Det var en kæmpe lettelse for mig at bfå den bekræftelse hver gang, da jeg ligeså stille begyndte at fortælle det til nogle få af dem, inden “bomben sprang” på Facebook. Tak fordi, I ikke er fordømmende og ikke har nogle frygtelige mistanker til noget, jeg er så lykkelig for. Det betyder så meget 🙂

Og så noget knapt så glædeligt. I går onsdag den 02. marts 2011 kl. 10:30 døde en blind pige ved navn Anja Frost Jensen. Hun blev kun 23 år. Jeg kendte hende kun perifert, men i vores lille netværk kender alle på et eller andet plan alligevel hinanden. Om ikke andet, så ved de fleste, hvem de andre er. Jeg har da også skrevet meget med Anja i en periode for længe siden både om ting, man kunne flække af grin over og om nogle af de ting, der absolut ikke var sjove. Ud fra det overfladiske kendskab, jeg fik til hende virkede hun som et af de mennesker, der allerede så tidligt i livet havde været ude for tilstrækkeligt mange kedelige ting, men samtidigt som en af de personer, der på trods af alt prøvede at se på alt det positive og bare kæmpe sig videre i verden, selv om også det sikkert kunne være en prøvelse en gang i mellem. Uanset, hvor lidt jeg så har kendt hende så synes jeg, det er frygtelig trakisk, at et så ungt menneske bare pludselig er væk. Det er noget andet, når folk bliver syge og man følger dem til det sidste med bevidstheden om, hvor det bærer hen. Det gør ikke forståelsen mindre, men så har man forberedt sig lidt på det slag, man ved vil komme. Hvil i fred, Anja.

Hej hej herfra.

Udgivet i Ikke kategoriseret, Tanker O.A. | Skriv en kommentar

Et par platte vitser mere og om min dag

Du kan ikke høre mig, men jeg er altid hos dig. Hvad er jeg? Jeg er sgu da din skygge!

Hvad får du, hvis du malker en ko i byen Tjernobyl i Rusland? Kernemælk!

Så må det sgu være nok med de platte vitser for nu. Jeg skal på hovedbanen med Luna i dag! Det bliver super hyggeligt. Vi skal i Matas, fordi jeg skal købe en gave og bagefter går vi måske på cafe eller noget 🙂 Så kom der også lidt dagbog ind over det her.

Hej hej herfra 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade | Skriv en kommentar

Endnu et par af Nikis platte vitser

Hvad er det, der går og går og kommer ingen vegne? En skildpade på løbebånd!

Hvis du malker en premenstruel ko, hvad får du så? Surmælk!

Hvis man har en høne med parkinsonsyndrom, får man så røræg?

Hvad er det, der er rødt og grønt og snorer rundt og rundt? En frø i en blender!

Udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade | Skriv en kommentar